Loading...

O nás a jak to funguje

Vítejte v projektu RePets.

Shromažďujeme již nevyužívané potřeby pro zvířecí mazlíčky a na našem eshopu, jim bez ohledu na hodnotu, hledáme nový domov. Sledujte náš Facebook, kam budeme postupně dávat nové aktualizace, oznámení o vkladu novinek atd. 

Za projektem stojí:

  • Radek Kilevník, projekt reHračky a FreeKnihy Jsem bývalý podnikatel. 15 let jsem dělal eshopy a vybudoval jsem eshopový systém, který jsem prodal v roce 2022. V důchodu jsem ale dlouho nevydržel a aktuálně dělám tyto 3 RE projekty. 737 392 402 / kilevnik.radek@gmail.com
  • Daniel Knebl, projekt Dobroty do misky. Dan má prodejnu v Brně, kam směřují dárci své nevyužité věci. Dan věci třídí, fotí a skladuje. Potom je prezentujeme zde na našem eshopu a posílá také balíčky zákazníkům. 603 338 688 / dknebl@seznam.cz

Potřeby můžete jakkoliv poslat na pobočku Zásilkovny: Dobroty do Misky v Brně. ID 21835. Adresa je Dukelská třída 11, Brno, 61400. Na jméno Daniel Knebl, telefon 603 338 688 / dknebl@seznam.cz Na balík prosím viditelně napište RePets. Ano, můžete cokoliv donést i osobně, otevřeno máme každý všední den od 8:30 do 17:00.

Na všechny potřeby z našeho eshopu, máte záruku 100% spokojenosti. Pokud nebudete spokojeni, stačí nám napsat email, poslat nám fotku (kvůli naší zpětné vazbě) a bez ptaní Vám vrátíme penize.

 Děkujeme každému kdo se jakkoliv zapojí. Moc si toho vážíme. Radek a Dan.